DSCF2628

Der er åbent et forholdsvist nyt veganerkøkken i Aarhus – så vidt jeg er orienteret det eneste 100% veganske spisested i byen, og så er langt det meste økologisk. Det er et hammergodt og tophyggeligt sted. Mikuna hedder stedet og det bliver drevet af de to kvinder Sigrid og Line, der virkelig brænder for deres lille biks, og betjener kunderne med smil og varme. De har desuden lige vundet AOA for “byens bedste nye spisested”. Så velfortjent efter kun et halvt år på bagen.

DSCF2636

DSCF2640

DSCF2641

DSCF2629

DSCF2638

Jeg stiftede bekendtskab med Mikuna allerede på Den Grimmeste i sommers, hvor de serverede en virkelig god veganerburger med masser af smovs – præcis som en burger skal være.

Forleden eftermiddag mødtes jeg med Jonas til lidt genbrugsoseri, og på vej hjem gik vi forbi Mikuna og besluttede os til at spise en tidlig aftensmad der. Jonas fik burgeren, og jeg tog en indisk gryderet med et langt navn med mange stavelser, som jeg overhovedet ikke kan udtale. Det smagte alt sammen virkelig godt, og stedet er en garanti for en god oplevelse – både på hygge- og smagsfronten. Nå ja, og så serverer de Fritz Kola. Alt er godt.

Mikuna
Frederiksalle 96
8000 Aarhus C

ps. Deres hindbærsnit… O M G, den er SÅ god.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Mikuna”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *