Så er der severet. Fire, fine forårspasteller til neglene. Selvom det er vinterhvidt, koldt og mørkt derude, så er jeg allerede begyndt at drømme om forår.

DSCF3313

Jeg regner med at gå foråret i møde med blandt disse farver på neglene. Frisk græsgrøn som et quirky indslag. Lys, sart mint/pastiachiegrønblå vil være fin op imod gråt og brunt tøj, og vil derfor allerede nu kunne tages i brug. En mat fuchsia er fin sammen med røde læber eller et gråt sæt tøj.  Og glimmeret? Det er bare altid godt at have glimmer på lager.

Loreals neglelakker er nogle af de bedste på markedet til en rigtig fin pris (40kr per styk, 100kr for fire) i ganske fin størrelse (jeg får alligevel aldrig brugt en større flaske op).

Hvilke farver sværger du til, nu når foråret (forhåbentligt) næmer sig?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Forårspasteller”

 1. Jeg kan lige se den mintgrønne med prikker af den mørkegrønne. De er virkelig pæne sammen.

  Jeg er ikke begyndt at drømme om forårsnegle endnu, men nude, lyserød og ping plejer at være favoritter…

  • Ja, farverne passer så fint sammen. jeg så forleden en kvinde med en mintfarvet skjorte med en grøn sweater ovenpå. Det var SÅ fint, og jeg leder sådan efter en mintfarvet skjorte (den grønne sweater har jeg), så jeg kan gøre hende kunsten efter. Og ellers må du blive ved neglene.

   Enig! Nude, lyserød og pink er altid forårshittere!

 2. En af mine all time forår/efterårs favoritter er fra Maybeline og hedder Rose Poudre, og er (surprise) en pudret lyserød/gammelrosa agtig sag. Jeg for altid komplimenter for den, og den holder mindst ligeså godt som mine chanel lakker. 🙂

  • Åh, der er ikke noget bedre end en klassiker, som man altid kan vende tilbage til! Jeg har en lyserød fra Loreal, som jeg bruger meget om vinteren (synes lyserødt er fint imod alt det det sorte, som jeg ellers tyer til om vinteren) og farven “wicked” fra Essie, som er en mørk, mørk rød, der synes næsten sort. Den er også altid et hit. Men jeg vil lige holde øje med “Rose Poudre” næste gang jeg er i Magasin 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *