Sidste søndag var en af de der søndage, som gerne må gentage sig igen snarest. Vi sov, til vi vågnede stille og roligt af os selv. Jeg tog afsted for at træne, og bagefter besøgte vi Klassisk Bistro 65, som er kendt for deres legendariske brunch.

DSCF3341

DSCF3343

DSCF3344

DSCF3345

Konceptettet er simpelt.  Med det samme man kommer ind af døren til det hyggelige, lille intime sted, hvor man kanter sig imellem bordene og kasserne med vin, som står stablet og presset ind i alle kroge og lommer, hen til ens plads, bliver der stillet en kande kaffe og en flaske sød, friskpresset jus d’orange på bordet. Man kan forsyne sig i en lækker fransk buffet, der blandt andet består af fem forskellige franske oste, et utal af pålæg og gode pølser, honning man skraber ned fra vokspladen og youghurt med den sødeste og sprødeste müsli. I køkkenet beder man blot kokken om at lave lige den type æg, man ønsker. Jonas fik blandt andet en omelet med spidskål, søde løg og emmentaler, og jeg fik scramled eggs med laks. Vi sluttede af med de sprødeste, let syrlige pandekager.

Glemt alt om overfyldte forvirrede buffetter og om over-hypede avocadomadder til overpris. Her får man gode gedigene franske lækkerier uden så meget vrøvl. Betjeningen er sød, charmerende og rustik, og man føler sig straks velkommen, og man får lyst til at blive siddende der hele dagen, med sin kop kaffe eller the, imens man kigger ud på Jægergaardsgade og mennesker, der er ude på deres søsndagstur. Nå ja, og fik jeg nævnt, at der også er bobler -ad libitum – til?

Klassisk Bistro 65
Jægergaardsgade 65 – 67, 8000 Aarhus C

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Super søndag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *