DSCF3450

Står der disse fem forskellige produkter.

1) Dagcreme: Embryolisse Lait Creme Concentre. En rigtig fin og mild dagcreme. Drøj i brug.
2) Rensevand: Bioderma Sensiobio H2O. Dette er i sandhed et vidunderprodukt. Jeg bruger vandet til at fjerne (øjen)make-up, og den fjerner alt nemt, hurtigt og effektivt uden at svide i øjnene.
3) Negleolie: CND Solaroil. Jeg bruger den marcipanduftende negleolie så ofte som muligt, da jeg har tørre og skørre negle. Jeg kan tydeligt se og mærke en forandring til det bedre, når jeg husker at bruge den. Denne skønhedskloge kvinde anbefaler også den gode negleolie.
4) Deodorant: La Roche Posay: En god deodorant skal være neutral og ikke-til-stede, og så skal fungere. Denne fra La Roche Posay virker, og så er den uden aluminiumssalte, hvis man går op i den slags. Jeg svinger mellem denne og den fra Neutral.
5) Tørshampoo: Klorane Havre-ekstrakt. Jeg har tidligere svoret til den billigeste blå Trocken Shampoo fra Tyskland, men efter at have prøvet den fra Klorane bliver det svært at gå tilbage. Jeg bruger den for at skippe en hårvask i en tralv hverdag. Den giver håret mat struktur og fylde og sørger for at pandehåret ikke klasker. Og så dufter den dejligt rent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *