For et år siden…

DSC_0029

Smugstartede jeg på foråret ved at købe en masse blomster.

DSC_0003

Jeg købte ind hos Ren Kost.

DSC_0005

Jeg havde den bedste Valentinsdag med Jonas.

DSC_0074

Der blev drukket en kop kaffe hos Street Coffee en formiddag. Efter jeg har fået nyt arbejde (hvilket er for et år siden nu. *gisp!*) besøger jeg Street Coffee rimelig ofte, da mit arbejde ligger uhyggeligt tæt på.

DSC_0062

Lidt skønhedsprodukter flyttede ind. Hårbeskytter-sprayen fra EVO er i øvrigt først ved at være tom nu, så den må siges at være drøj i brug.

DSC_0033

Jeg besøgte København med mit arbejde, og der blev tid til et besøg på Kalasset sammen med nogle veninder. De pandekager der… jeg drømmer stadig om dem. Det er de bedste pandekager, jeg nogensinde har fået.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “One year ago: Februar 2014”

  1. Tænk engang, jeg har besøgt Kalaset så mange gange, men aldrig smagt deres pandekager. Det lyder til at være en fejl jeg snart må få rettet op på. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *