PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage3

For et par søndage siden havde vi den hyggeligste dag, da Anna skulle døbes. Det var sådan en fin dag, hvor vi efter barnedåben i Domkirken gik i samlet trop hen til Globen Flakket til overdådig brunch. Her gik der flere timer med spisning, kaffedrikning, snak og hygge. Jeg fik nogle gode snakke med mine nevøer. Her lærte jeg af Bjarke at sort, grå og gul i øvrigt er Batman-farver. Jonas, min bror og jeg var lidt trætte (deraf det krampagtige smil fra min side) efter en lidt lang nat i byen forinden (rock n’ roll), men sådan en stille og rolig søndag var nu ikke den værste måde at have tømmermænd på. Der er et eller andet ved den type familie-komsammener, som jeg er ved at lære at holde af.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *