DSCF3362

Noget af det bedste er at have god tid til at drikke en kop kaffe i godt selskab, imens man snakker om stort og småt eller blot sidder stille sammen og kigger på mennesker. Jeg har skrevet det før, men gør det gerne igen – ét af mine favoritsteder er hos La Cabra, som serverer god kaffe i coole omgivelser.

 

DSCF3751

DSCF3752

Melder sulten sig og har man bedre tid, så er frokost eller brunch hos Cafe Englen altid en god ide. Deres croque madame er altid god og så skal den serveres med en kande the ved siden af. Sådan en kombination er de perfekte rammer om en hyggelig stund. Jeg glæder mig til, at det bliver lunere i vejret, og man kan sidde i deres fine gårdhave.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *