DSCF4490

DSCF4489

DSCF4482

Til vores bryllup lægger jeg selv min make-up. Jeg lader mig inspirere af dette look – bare i en mere naturlig-Michelle-udgave. For det er jo mig. Og jeg drages af:

 • Smuk hud: Her er gode daglige hudplejevaner alfa og omega for at sikre en smuk hud, men på den store dag vil jeg supplere med lidt foundation fra YSL med deres “blur primer” under, som sikrer fotofin hud. Dertil vil jeg bruge YSL’s touche eclat, som er mit evige go-to produkt for at lysne under øjnene og lidt under brynene.
 • Fyldige og markede bryn: Her vil jeg først bruge en øjenbrynspen fra MAC og derefter Maybeline’s fool-proof øjenbrynsmascarra. Det virker – hver gang.
 • Naturlige læber: Jeg skal kysse, drikke, spise og grine en hel masse, og jeg gider ikke at holde øje med min læbestift. Jeg leder lidt efter en naturlig læbestift, men finder jeg ikke den perfekte, er min læbepomade fra Änglemark bare helt fin.
 • Nostalgisk duft: Det eneste som står fast med syvtommer søm: Jeg skal have min “Eternity Moment” fra Calvin Klein på. Fordi jeg havde den på første gang Jonas og jeg kyssede. Og han syntes at jeg duftede godt.
 • Retrofine øjne: Jeg vil tegne en mellemkraftig eyeliner – jeg er glad for at bruge Maybeline’s eyeliner med den tynde filtspids. Resten får lov til at være mere naturligt med Couture Eye Primer fra YSL, som jeg bruger som en naturligfarvet skygge/udjævner. Nogle vil måske bemærke fraværet af mascarra. Jeg har nemt til tårrer og drømmer samtidigt om bambivipper, så vil jeg afprøve om lash extensions er noget for mig. Jeg har booket en tid her på onsdag for at teste det af inden brylluppet. Dog vil jeg bruge mascarra på mine nederste vipper for at åbne øjet.

Håret lader jeg i øvrigt dygige Mika fra Birthe Gleeup tage sig af. Jeg kan knap nok lave en hestehale. Jeg satser på noget fint og romantisk opsat med en blomsterkrans lavet hos Bang og Thy.

Jeg håber, at jeg bliver finere end fin – en rigtig god udgave af mig selv. Men hvis I har nogle god fif, tricks, produkter (naturlig læbestift eller blush) så tages de imod med kyshånd!

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments on “Bryllup: Make-up”

 1. Det lyder rigtig fint, og jeg håber der bliver et billede eller to på bloggen 🙂

  Jeg kan anbefale Clarins Instant Light Lip Balm Perfector. Det er den lækreste mellemting mellem læbepomade, gloss og læbestift. Jeg har den i Rosewood, og den giver lige lidt farve og glans, samtidig med at den plejer læberne.

  • Der skal nok komme et billede eller to på bloggen 😉 Måske endda lidt flere…

   Uh, den vil jeg lige kigge nærmere på, næste gang min vej slår omkring Magasin. Den lyder som et ret godt produkt.

 2. Hej søde michelle.
  Ville ligge give dig et fif til læberne. Nyx cosmetics laver nogel fantastiske læbeatifter i nude nuancer i for af en blyants lignende ting og de er kysse sikre og nemme at påføre.

  Knus Charlotte fra gym klassen

  • Hej Charlotte!
   Hvor hyggeligt at se dig herinde 🙂
   Nyx.. det mærke kender jeg ikke. Hvor kan jeg mon finde det henne?
   Og tusind tak for tippet – det var sødt af dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *