DSCF4087

DSCF4128

DSCF4197

DSCF4220

DSCF4203

Imens regnen fortsat trommer ned (hvilket den meget gerne snart må stoppe med), så tænker jeg tilbage til et forårsfint NYC. Det er allerede over en måned siden, at vi var afsted på den bedste veninde-tur. Her er lidt glimt fra turen:

1) Street Art overalt. Dette fra en af de mange, mange lange gå-ture
2) Første aften og stadig lidt jet-lag trætte spiste vi pizza på Prince Str.3)  En tur langs The High Line, hvor vi nød den banebrydende arkitektur og måbede over de svimlende dyre huslejepriser i området
4) De mange ture med undergrunden
5) De sprødeste og mest velsmagede Corn on the cob fra Café Habana. Vi besøgte stedet flere gange, og alt hvad de serverede var godt. Måske minus dengang hvor en af serveringspersonalet tabte en tacosovs ned af min jakke. Taco-splat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Minder fra NYC”

  1. Mmm, sådan en majskolbe… Mine tænder løber i vand og hjertet bløder af længsel efter at gense New York! Jeg glæder mig til at se flere billeder fra din tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *