DSCF4704

DSCF4711

Når nu foråret ikke viser sig fra sin allerbedste side (men det gør det helt sikkert til næste weekend..!) gælder det om at putte sig indendøre og hygge igennem. Herhjemme gør vi det med en god serie fra netflix. Vi er netop blevet færdige med Breaking Bad, der med sit farverige persongalleri sørgede for at levere spændning og et vanvittigt plot. Skal det være mindre spændende og mere hyggeligt, så slår vi over på Modern Family, der altid garanterer høje grin. Og så følger vi troligt med hver mandag aften, når nye hovedpersoner bliver slået ihjel i Game of Thrones. (Jeg kan snart ikke holde det ud! Kan det ikke snart gå godt for Sansa?)

Forleden bagte jeg et æblebrød, som smager fantastisk med en kop Pukka the til. Her får I min opskrift, som er freestylet ud fra denne opskrift:

 • 3 æbler
 • 3 æg
 • 200g yoghurt
 • 1 dl mandelmel
 • 1 dl kokosfibermel
 • 1 dl kokossukker (jeg havde ikke noget, så jeg brugte almindeligt sukker)
 • 2 spsk kanel

Gem 1/2 æble, men skær ellers resten i tern. Bland æbleternene med kanel. Pisk æg, sukker og yoghurt sammen. Kom æblestykkerne vendt i kanel i sammen med og tilføj mandelmelet samt kokosfibermelet. Hæld i en brødform foret med bagepapir og pynt med det sidste 1/2 æble skåret i skiver. Drys med sukker og lidt mere kanel. Bag ca. 60 minutter ved 170 grader.

Da der ikke er fedtstof i kagen, kan man ligesom med en øl-kage med fordel spise en skive med et tyndt lag smør eller peanutbutter.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Til kamp mod regnen”

 1. Den lyder lækker og ikke mindst fik du mindet mig om en af mine yndlingskager som lille – ølkagen. Måske jeg skal have sådan en i ovnen i morgen.
  Skønne billeder!
  /tina

 2. Uh, lyder godt… Og så er den kage jo glutenfri til os handicapppere. Den skriver jeg lige bag øret 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *