11382953_1479089829048726_1059555788_n

Og så skete det. Vi blev gift. Det var en af de bedste dage nogensinde med masser af smil, glæde, kys og kærlighed. Vi er netop hjemvendte fra en fantastisk bryllupsrejse i Paris, og jeg er stadig høj ovenpå alle oplevelserne og indtrykkene. Både bryllup og Paris vil jeg gerne dele med jer så snart som muligt.

Jeg kan kun anbefale jer at blive gift. Al den glæde og kærlighed man modtager fra venner og familie er ganske overvældende og helt enestående. Det er bestemt ikke alle forundt, og jeg er simpelthen så glad, så glad og meget taknemlig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments on “<3”

  1. I ser så skønne og glade ud, dejligt billede! Jeg vil glæde mig til at høre mere om både bryllup og Paris. Endnu en gang stort tillykke 🙂

  2. Endnu en gang stort tillykke, Michelle! Hvor ser I skønne ud, og hvor var det hyggeligt at følge med på instagram på dagen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *