DSCF5559

DSCF5570

DSCF5582

DSCF5602

DSCF5616

DSCF5640

Jeg var jo i Lissabon med mit arbejde. Til en konference. Selvom det var klart mest arbejde, og knap så meget sjov, der stod på programmet, nåede jeg dog at få et fint indtryk af Lissabon. Her er lidt glimt derfra. Jeg var betaget af de mange udsmykkede facader, de smalle og stejle gader og de flotte udsigter.

Da jeg var afsted med mit arbejde var det begrænset, hvor meget jeg nåede at få set af byen. Sådan nogle ture indebærer nogle lange, lange arbejdsdage. Et af højdepunkterne var dog en aften, hvor min kollega og jeg besøgte en bar ovenpå et parkeringshus og vi fik en fantatisk udsigt over Lissabon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *