DSCF5854

Der har været stille her i noget tid, som blandt andet skyldes en fantastisk tur til Roskilde Festival (mere herom senere) og så har jeg ligget syg siden mandag aften. Sådan syg på influenze-av-min-krop måden. Pyha, jeg har helt glemt, hvordan det er.  Jeg har sovet og sovet og sovet og er så småt ved at komme til hægterne igen. I morges, da jeg stod op, tænkte jeg, at nu var jeg klar til at tage på arbejde igen, kun for at måtte opgive, da feberen igen kom snigende.

Jeg tror, at jeg har kørt lige hårdt nok på her i Juni-måned og kombineret med en tur på Roskilde Festival og en alt for varm nat herhjemme efterfølgende, hvilket gjorde jeg slet ikke fik sovet, tror jeg, har fået min krop til at bukke under. Jeg havde ellers tænkt mig, at sommeren efter Roskilde Festival skulle kickstartes med en masse gode sundhedstiltag. Men det eneste jeg har kunnet spise har været toastbrød (I ved det helt, helt hvide fluffy noget), og så har jeg ligget på sofaen og pudset næse. Jeg tænker, at sygdom og feber på sin vis er kroppens måde at bede om ro på og at “rense ud”?

Nuvel, de gode intentioner må vente et par dage, og så kommer jeg stærkt igen. Indtil da har jeg via denne fine instagramprofil fundet en opskrift på et immunboostende shot, som jeg nu prøver kræfter med.

Det indre brusebad:

Kog en liter vand med en hel skrællet ingefær skåret i stykker i 30 – 60 minutter. Tag gryden af blusset og tilsæt tre citroner skåret i skiver. Lad stå natten over. Si blandningen og hæld på flaske. Drikkes som shot hver morgen. Kan opbevares i køleskab i 6 – 10 dage.

Citroner er fyldt med c-vitaminer, der er gode mod forkølelse og influenza og skulle eftersigende hjælpe affaldsstoffer ud af kroppen. Ingefær anti-inflammatorisk, god mod ømme led og skulle også afhjælpe kvalme.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Sommersyg”

    • En rigtig røv-måde at vende tilbage på. Nu er jeg heldigvis ved at være oppe på dupperne igen 🙂

    • Tak. Om det er shottet eller tiden der har hjulpet ved jeg ikke, men nu er jeg hvertfald rask igen. 🙂

      Og ja, synes tit folk er lidt skidte efter Roskilde, men denne gang var det en hård omgang med influenza und alles.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *