Min sommerferie startede igår kl. 14.00.  Jeg har hænderne højt over hovedet. Jeg GLÆDER, GLÆDER, GLÆDER mig til denne ferie. Og så er der sket noget helt vildt: Jonas og jeg har købt et kolonihavehus!

DSC_0041

DSC_00391

DSC_0105

DSC_0118

DSC_0132

DSC_0134

DSC_0012  DSCF1888

DSCF1892

IMG_20140725_161458

Det bedste ved sommeren: At være sammen med gode venner i de lyse sommernætter. Strandsand mellem tæerne. Solens skyggespil i træernes blade. Varme på huden og duften af solcreme.

Her skal jeg hen, og det skal jeg lave: Den oprindelig plan stod på tre ugers fuld staycation i Aarhus, men en god ven spurgte, om vi ville med i bilen til Amsterdam, så i morgen tidlig står den venne-ferie i fem dage. Derefter står den på hårdt, men hyggeligt, arbejde i vores nye kolonihave. Jeg satser på, at der vil være åbent for venner og familie resten af sommeren, så vi skal have kolde øl og sangria klar til dem. Vi skal grille på terassen og lave sammenskudsgilde. Og så satser jeg altså også på en strandtur i ny og næ. Op på cyklen og så afsted. Den følelse, når kroppen  vænner sig til  at være omgivet af det kolde vand er fantastisk.

Det skal jeg læse: Jeg er pt. igang med Jack Kerouac’s “Big Sur”, og så vil jeg gerne læse endnu mere Banana Yoshimoto – jeg blev færdig med “Goodbye Tsugumi” for noget tid siden, og det rolige, varme og langsomme tempo, der er i hendes bøger, passer godt til den følelse, jeg gerne vil have her til sommer. Jonas’ lillesøster er blevet kærester med en Irer, og det giver mig lyst til at gå i kast med James Joyce’s “Ulysses”. Det projekt må vi se, hvordan går. Måske vil jeg læse noget Virginia Woolf – “Mrs. Dalloway” husker jeg stadig som en enestående læseoplevelse. Jeg har også netop afsluttet Helle Helle’s “Hvis det er”, og jeg vil gerne læse mere. Og så er Hemmingway om sommeren  altid en god ide.

Det skal jeg lytte til: Jeg tror, at soundtracket i år skal være noget syret 70’er rock, lidt Led Zeppelin måske?  Simon and Garfunkel til de stille sommeraftener i haven, og så skal vi danse til Top Loader’s udgave af “Dancing in the Moonlight” på terrassen på et eller andet tidspunkt.

Det skal jeg spise og drikke: Masser af vandmelon, store is med guf, solbær fra egen have (!), hvidvin på den overdækkede terasse, grillede skumfiduser, og hjemmebagt brød fra grillen.

Det skal jeg have på: Løse gevandter, bare tæer og så har jeg en bikini, der skal luftes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “S O M M E R F E R I E”

  1. Åh, det lyder som en vidunderlig ferie du går i møde. Jeg glæder mig så meget, til glimt fra jeres kolonihave. Hvis vi ikke havde Landet, havde jeg uden tvivl plaget Mads om sådan én, indtil han gav sig. Indbegrebet af hygge. 🙂

    Hvis 70’er syrerock er sommerens tema, må du lytte til en masse Baby Woodrose. Musikken er godt nok ikke er produceret i 70’erne, men uden tvivl inspireret deraf.

    God sommer, søde Michelle. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *