Wow! Hvad skete der lige der? Over en måned siden sidste indlæg. Jeg er tilbage på arbejde efter en skøn sommerferie. Jeg har været på ferie i Amsterdam, offline i vores (stadigt) nye rustikke kolonihavehus, derefter tilbage til en arbejdshverdagen hvor fritiden skulle bruges skærmfrit og derefter ville min computer ikke helt som jeg. Men nu er jeg tilbage. Her kommer lidt snapshots fra sommeren.

PicMonkey Collage1

Hygge med gode venner og familie – fra indendørs picnic på gulvet til overdådig kagebuffet i Anne Ds kolonihave. Sådan nogle aftener som bliver ved længe, og hvor man cykler igennem byen iført sweater og mærker den kolde natsommerluft i ansigtet.

PicMonkey Collageamster

Amsterdam bød på den perfekte kombination af afslappet husbådsferie og storbyferie, masser af G&Ts og boglæsning om morgenen på bådens terasse. Jeg glæder mig til at vise flere billeder og glimt derfra.

PicMonkey Collagekolo

Det har været kolo-hygge og bygge-liv. Tusind mystik (eller deromkring) på benene, brændenælder og tjørnebuske, hækkeklipning med sløv saks, spartelmasse og vådrumsmembran. Tilgengæld har vi haft bugnende solbærbuske, og jeg har lavet min første solbærmarmelade nogensinde!  Vi har købt is hos kasseren Conny i have nr. 15, og kælet med fælleskatten, Anton. Det bedste har været at tage en lur på vores græsplæne, og når vi har haft besøg. Jeg glæder mig sådan til at kunne vise jer  haven og huset, lille vildt og fint.

PicMonkey Collageslut

Aarhus har også vist sig fra sin bedste side med solskin, afslappet tempo og liv i gaderne. Det må meget gerne vare ved et godt stykke tid endnu. Jeg er slet ikke færdig med sommeren endnu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “Sommersnapshots”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *