DSCF6518

Det er December. November forsvandt i al hast mellem arbejdsrejser, kedelige praktiske ting men også med planlægning af Jonas og min næste store rejse efter nytår. Men nu er det December. Og jeg hygger mig allerede. Jeg har allerede fået pyntet op med lyskæder, frisk eucalyptus og hyacinter, stearinlys og summerbird-chokoladekalenderen er der taget hul på. Min kalender er fyldt med gode aftaler, og min notesbog fyldt med gode intentioner.

Her er nogle af de ting, jeg skal lave i December:

 • Lave julegranola og bage luciabrød til de stille julemorgener
 • Fortsætte med at pynte op lidt efter lidt
 • Pakke julegaver ind i god tid (og dermed også købe julegaver ind i god tid)
 • Drikke varm æbleglögg med flødeskum
 • Holde pige-fødselsdag med cocktails og chokolader
 • Se min all time favorit julekalender på TV3 – Sex and The City
 • Hygge med julecocktails på La Plage Deux
 • Gå en tur i Aarhus hånd i hånd med Jonas en stille Decemberaften
 • Julegaveindkøb en eftermiddag med efterfølgende sen frokost (jvf. punkt 3)
 • Finde de bøger jeg skal læse henover julen
 • Holde julefest anden juledag sammen med Jonas – det er snart en lille tradition

Hvilke ting er på jeres Decemberliste?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Decemberliste”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *