I mandags fyldte jeg 29 år. Om lørdagen havde jeg inviteret mine veninder over til cocktails og chokolade (selvom jeg egentlig er imod at fejre sig selv før ens egentlige fødselsdag). Det var en hyggelig aften, der bød på snak og stærke G&Ts, senere efterfulgt af dans på Cafe Paradis. Mine veninder kom nogle fine og betænksomme gaver. De er virkelig søde.

DSCF6548
DSCF6550

DSCF6549

DSCF6555

Bordet var pyntet med choko-mandler,  flødeboller og fyldte chokolader – alle fra Summerbird. Jeg har et lille afhængighedsproblem. Og så havde jeg købt de der guld choko-lakridskugler fra Bülow, selvom jeg ikke kan lide lakrids. Men de er i guld, og de er pæne.

Nu er jeg så 29 år, og det er cirka det samme som at være 28. Og det er meget fint. Faktisk.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *