DSCF6630

DSCF6618

DSCF6615

DSCF6626

DSCF6620

Nytåret står for døren. Jeg skal være ude af døren om 5 timer – jeg skal lige i bad, sat håret og fundet nytårstøjet frem. Det betyder også, at julen så småt er ved at være slut. Jeg har haft den bedste juleferie længe. Den startede d. 18. dec. og de første par dage var der knald på med en pakket kalender, men siden da stod den blot på ro og hygge. Selve juleaften blev tilbragt hos Jonas’ forældre på Møllegården sammen med hans to yngre søskende. Det var en stille og rolig voksenjul, hvor der blev set Disney’s juleshow, spist rigelige mængder juleslik, pyntet bord, spist god mad, drukket portvin, danset om juletræet og pakket gaver ud.

Dagen efter var der julefrokost hos mine forældre – sådan en klassisk én af slagsen med 7 retter, hvor man spiser fra kl. 13 – 19. Imens legede mine nevøer og niece og alle hyggede sig.

Siden da har Jonas og jeg hygget herhjemme – vi har haft nattøj på i flere dage i streg, set serier, gået en enkelt tur eller to og virkeligt slappet af.

Jeg håber, at jeres juleaften også var god?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *