DSCF8361

DSCF8362

DSCF8381

Vi er hjemme igen. Hjemme i den lille lejlighed på 5. sal med den allerfineste udsigt. At træde ind af døren efter tre måneder på farten (iøvrigt til verdens bedste udlejer-veninde, der havde sørget for rugbrød og leverpostej) og for første gang i lang tid at føle sig helt og aldeles hjemme. Der var så stille og… nydeligt. Vi har set serier, puttet i sofaen, spist kage (!) (der var noget, der skulle indhentes!) og slappet helt af. Nu er første arbejdsuge så småt ovre, og det er har været rigtig fint at vende tilbage til hverdagen.

Vores tur har været fantastisk og en af de største oplevelser i mit liv.  Jeg har boet i et af de fattigste lande i verden, men med det sødeste og mest åbne folkefærd, jeg endnu har mødt. Jeg har fået venner for livet, som jeg måske aldrig skal se igen. Der er så meget vise og fortælle, men det kræver, at jeg får sorteret i 1700 billeder, så går lige lidt tid.

Vi starter ud med lidt flag, for Jonas havde fødselsdag i søndags. Det blev fejret med smørrebrød, lidt gaver og gå-tur i Aarhus sammen med hans familie.

Jeg er tilbage, og jeg glæder mig sådan til at skrive, vise og fortælle herinde. Læser I stadig med derude?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Hjemme”

  1. Jubiiii – du er tilbage og selvfølgelig læser vi med – glæder mig ubeskriveligt til billeder fra jeres tur! Nyd rugbrødsmadder og hjemmeliv og når du er rigtigt tilbage i hverdagen, håber jeg på et kryds i kalenderen til hverdagseventyr a la kaffe og kage! 😉 klem Mille

  2. Velkommen hjem!!!
    Glæder mig til at se og høre om Jeres eventyr 🙂 Og selvfølgelig på at drikke kaffe 😉

    Kh Lou

  3. Rigtig stort velkommen hjem! Glæder mig til at høre mere om jeres eventyr og til at læse med herinde igen 🙂 Du har været savnet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *