DSCF8839

Står den på EM. Jeg hepper på Polen (Polski-blod i årene og alt det er). Efter arbejde i dag fik jeg en ustyrlig lyst til tacos og jeg trodsede regnvejr og spurtede mellem dråberne efter byens bedste tacos. De kommer fra Chidos – de er altså bedre end VACAs, synes I ikke? Jeg var alene hjemme, og jeg smovsede dem big time. Deres vegetarudgave med bønner var særdeles lækker!

Jeg trængte til en hjemmeaften med benene oppe, hvor jeg bare lige skulle stene lidt pinterest og blogs. Jeg trænger i øvrigt til at finde nogle nye af slagsen – så hvis I kan anbefale nogen, må I meget gerne det.

I morgen holder jeg fri – jeg skal ikke på Northside i år, så Jonas og jeg stikker af ud i koloen hele weekenden. Det bliver en hyggelig weekend uden det store på programmet andet end at sove længe, spise nybagte boller og tulle i haven.

Nå, tilbage til fodbolden! “Jeszcze Polska nie zginęła…”

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Lige nu…”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *