på mit køleskab. Jeg er så småt begyndt at forstå, at den hænger sammen med den fodboldform, min mave efterhånden har taget form som. At jeg ikke behøves at gå hen til køleskabet for at snakke med babyen. At vænne mig til spark og puf – at det ikke (kun) er prutter.

Hvad det helt præcist indebærer, det må jeg vente og se til slut-november. Men jeg tror egentligt, at det bliver meget hyggeligt ♡

DSCF9626

ps. Jeg savner G&Ts…

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments on “Der hænger en baby…”

 1. Åh tillykke tillykkeTILLYKKE!

  Hvor bliver det spændende!

  Jeg blev selv mor i november sidste år, og det er en god tid at gå på barsel skulle jeg hilse og sige! De første par måneder er det vinter, og der er man inden for og ammer konstant. Når det så bliver forår og sommer er det perfekt timing til tur med barnevogn og senere klapvogn 🙂

  • Tusind tak 🙂 Ja, jeg tænker egentligt, at det er et godt tidspunkt. At sidde indenfor og jule/vinterhygge og så nemlig komme ud og nyde foråret og sommeren. (selvom alle årstider nok har deres fordele).

 2. Det er helt sikkert verdens fineste billeder I har der på køleskabet – I får den dejligste lille bløde novemberbaby <3 <3

 3. STORT tillykke! <3 Det er den mest surrealistiske tid – pludselig en dag vågner du op og opdager, at der kommer et lille menneske ud af det og så går du en smule i panik, men glæden forsvinder aldrig 🙂 (Behøver jeg nævne, at jeg selv er ved sidstnævnte pt.)

  Vh

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *