Jeg er gået på barsel. Faktisk har jeg været på barsel i snart to uger (!). Det er rart og mærkeligt på samme tid. Da jeg er offentligt ansat, har jeg ret til otte ugers barsel inden termin, og det privilegie har jeg benyttet mig af. Det vil sige, at jeg har fri i ret lang tid. Med en særlig slags “deadline” (i mangel af bedre ord), som jeg ikke kender, og med et output, jeg ikke helt forstår. Men jeg hygger mig, og har det rart. Sover (tiltrængte) middagslure de dage, hvor jeg ikke har planer, og fylder kalenderen med hyggelige aftaler, træning og hjemlige sysler og redebygning.


dscf9719

dscf9722

 

Jeg har været til brunch sammen med de bedste Blå Tænder.

dscf9725

dscf9730

 

Barslen startede jeg med en søster-tur til Skallerklup Klit, hvor vi brugte en hel dag i Romulus-spaet. Det var så hyggeligt, skønt og særdeles afslappende.

 

dscf9679

 

Jeg tager mig god tid til at spise god morgenmad.

 

dscf9739

Og så har jeg været i teatret og set “En kvinde uden betydning”. Den er færdig nu, men det var en absolut seværdig oplevelse. Scenografien var i topklasse!  (at stykket manglede lidt hist og her for at være samtidigt ser jeg igennem fingre med).

Derudover har der været en masse andre hyggelige ting på programmet – en god venindes 30års fødselsdagsfest, endnu en omgang brunch denne gang med mediepigerne, PJ Harvey koncert (det var FANTASTISK!) (omend mine ben og fødder endnu ikke har tilgivet mig). Kaffebesøg af gode veninder, og så er jeg begyndt til fødselsforberedelse (#syret).

Lige om lidt hopper jeg (så elegant, som jeg nu kan med min fodboldmave) afsted på weekendtur. Vi mediepiger skal fejre vores gode veninde på en overraskelsestur til en hemmelig destination – dét glæder jeg mig til.

Og efter turen står der lidt mere ro på i kalenderen med endnu mere redebyggeri og flere middagslure.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *