pic3
(Billede herfra)

I dag er det min fødselsdag. Jeg fylder 30. Dagen bliver fejret lidt mere stille og roligt end sidste år. Og havde man spurgt mig dengang, ville jeg nok ikke kunne forestille mig, at det ville være OK med mig – og at det er af den årsag, som det nu engang er.

Jeg skal fejre dagen med mine to favoritter. Vi skal starte dagen stille og roligt. Jeg skal forbi Naturskøn til en pedicure – mine fødder og ben fortjener en kærlig omgang, efter de så fint har båret mig igennem en hel graviditet. Senere i dag skal jeg mødes til frokost med Jonas og Madeline, og derefter skal vi købe de sidste julegaver og tulle. Måske vi skal have et glas vin eller en kop kaffe et sted. Og det er det. Og jeg tror, det bliver den bedste dag.

(Men jeg regner bestemt med at holde stor festlig fødselsdagsfejring senere! Med masser af bobler og dans.)

 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *