I år skal jeg ikke med på Roskilde – og det piner mig. Jeg har været afsted hvert år siden 2.G, hvor jeg blev 18, og det er efterhånden en del år siden, men i år har det ikke kunnet lade sig gøre på grund af flere faktorer: Berlin, et semester, der ikke er slut endnu og ingen penge. Hermed et lille (og censureret) udpluk af nogle gode Roskilde-minder. Roskilde er fantastisk – gode fester, god stemning og god musik. Jeg forstår i øvrigt ikke dem, som gør meget ud af at se godt ud på festival – hvordan er det muligt? Jeg lever af skrald, øl og varm hvidvin, går i bad max 1 gang i løbet af ugen, går rundt i støv eller mudder, som er fyldt med tis, sover for lidt, drikker (alt, alt, alt) for meget, spiser mærkelige, usunde ting og er generelt virkelig whasted. Ynglingsmennesker, som skal afsted – hav en fantastisk Roskilde! Vi ses helt sikkert til næste år!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “ROSKILDE MEMORIES”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *