Overskyet himmel.

Det pureste guld

Nogle af ynglings menneskerne

Bæller i form af en blå elefant (han hedder Oswald II)

Hvide sko, brune ben, prikket kjole

Darling Don’t Dance

Hygge under træerne ved den store scene

Analogik

Artems (crazy shit balkan gypsy musik)

Flere rare mennesker

Fest og glade dage ved den lille scene

“Kom, kom – ska´du´tis´?”

Annasaid

I denne weekend har jeg været på Den Grimmeste Festival lidt uden for Århus sammen med Anne D, TH og Jonas. Senere mødtes jeg med Lou, hendes kæreste og hendes veninde, Anne. Fik drukket nogle øl og hørt noget musik – blandt andet Darling Don’t Dance, Annasaid, Analogik, Kill Screen Music, Lucy Love, Go Go Berlin, Cola Freaks og en omgang Ordets Magt freestyle battle. Det er en rigtig fin og hyggelig lille festival med plads til de fleste typer mennesker og med en masse ny og upcoming musik, og til 400 kr. for en billet, en bus der kører lige til indgangen, så synes jeg det et rigtig godt initiativ, som jeg håber på at besøge igen til næste sommer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 comment on “GRIM, GRIMMERE, GRIMMEST”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *