De sidste par dage har vi haft beøsg af postmanden, som har kommet med gode pakker til os. Blandt andet en Kraftwerk box – Der Katalog – med alle Kraftwerks plader og artwork, to fine kjoler fra H&M, en kasse med 100 renseribøjler og en lille, fin illustration, som skal op og hænge over køkkenradioen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments on “HELLO MR. POSTMAN”

 1. Trine Lykke: nu er jeg ikke den store-renseribøjle-kender ( 😉 ), men så vidt jeg vurderer, er det en tynd bøjle, og hvis man bruger lidt kræfter, kan man godt få dem til at bøje lidt. Men der skal altså bruges lidt kræfter på det, så vil ikke umiddelbart mene at de vil bøje af sig selv eller, hvis man hænger en tung jakke på eller lignende. Jeg er i hvert tilfælde glad for købet 🙂

 2. Hvor er dine Kraftwerk plader købt?! Synes jeg har ledt længe efter de rigtige plader til at hænge på min væg – de er jo fantastiske at se på 🙂

 3. Trine Lykke: Altså det ER sådan en klassisk renseribøjle, men hvis det er fordi du selv skal lave en ipad-holder ud af dem, så tror jeg umiddelbart at disse bøjler er lidt “hårdere” og “tykkere” i det, hvis du forstår, hvad jeg mener? Og det gør slet ingenting med spørgsmål 🙂 Er kun glad for at kunne hjælpe 🙂

  Malou: Kraftwerk pladerne er sådan et kæmpe kraftwerk boxsæt, købt på amazon.de. Her er det direkte link: http://www.amazon.de/Katalog-German-Box-Set/dp/B002LYC29A/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1313423599&sr=8-1
  Det består af alle deres CD’er + artwork.
  Kraftwerks artwork har nemlig sådan en rigtig lækker, stram, grafisk streg, som er ret fantastisk at se på 🙂 Vi har nu fået hængt to af deres billeder op – der kommer et indlæg med det snart 🙂

 4. ,Nej skal ikke lave nogen holder men vil gerne have de kraftige så skulle bare være sikker på du ikke skrev “ja det vil de være perfekt til” eller sådan noget 🙂

 5. Hej, sikke en fin blog 🙂
  Hvilken farve er bøjlerne? De ser guld ud på hjemmesiden, men mørk stål på dit billede.
  Vh Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *